This three-storey luxury residence is designed to make the most of panoramic sea views and to suit the occupants’ relaxed lifestyle.

A lift whisks occupants from the basement theatre, gym and home office to the top floor’s expansive living spaces and main bedroom suite where curved cathedral ceilings further maximise the feeling of space and light.

A large study, further en suite bedrooms and a rumpus are on ground level. Designed in response to its beachfront site, the home features innovative passive environmental design and its expansive floor plan opens up to landscaped gardens.

As always, value for money was a key consideration and materials and finishes were selected to deliver optimal design and quality while maintaining strong budgetary controls.

Imagining your dream home?

Make it a reality with Englehart.

Name(Required)
Hidden